Klokken

Met de PersoneelsManager module KLOKKEN wordt het proces van handmatig uren registreren geheel verlaten. Voortaan klokken uw medewerkers met een druk op de knop in of uit, waarbij de gewerkte uren direct naar een of meerdere activiteiten worden toegewezen. De manager kan daarna gemakkelijk op de werkvloer óf online de uren aanpassen en/of goedkeuren.

Met PersoneelsManager kan iedereen werken zoals hij dat wil. Wilt u tijden afronden? Mogen uw medewerkers zelf aangeven wat ze gedaan hebben? Geven uw medewerkers zelf door of ze wel of geen pauze hebben gehad? Wilt u dat er bij het uitklokken direct gefiatteerd wordt? Binnen PersoneelsManager is het allemaal mogelijk.


KLOKKENKlokken op de werkvloer
De medewerker klokt in en uit op een PC, een tablet of een smartphone. Voorwaarde is dat het apparaat verbonden is met het internet. De kloktijden en de roosters worden samengebracht en op basis van uw instellingen worden tijden voorgesteld.


Uren toewijzen naar activiteitenKLOKKEN pijl
Vooral voor bedrijven die verschillende activiteiten of locaties hebben is het belangrijk dat de toewijzing van kosten naar de bijbehorende kostenplaats op de juiste wijze plaatsvindt. Desgewenst kan de medewerker dit zelf vastleggen.


KLOKKEN vinkje klokFiatteren achteraf
Zodra de medewerker zijn begin- en eindtijden heeft vastgelegd door op een PC, een tablet of een smartphone in te loggen, kan de manager de geboekte uren direct goedkeuren of eerst nog aanpassen. Op basis van uw inrichting berekenen wij de voorgestelde tijden.


Fiatteren op de werkvloerKLOKKEN vinkje
Voor de manager kan het achteraf fiatteren van uren niet praktisch blijken. Vooral als de kloktijden van veel medewerkers beoordeeld moeten worden. Speciaal daarvoor hebben wij het mogelijk gemaakt om meteen te kunnen fiatteren.